Ruoka- ja tuotemyynti

Vastaanotolla on myynnissä valikoima vapaankaupan valmisteita:

Ravintolisiä, tukivalmisteita, hoitotuotteita kuten korvanpuhdisteita, shampoota, hoitovaahtoja, hunajavoidetta, haavasuihkeita, makupaloja yms.

Valikoima on pyritty valitsemaan tuotteista, jotka olemme todenneet hyviksi ja käytämme niitä myös klinikalla.

Vastaanotolla myynnissä olevat koiran- ja kissanruokasarjat

Essential päivittäisruoka ja makupalat

”ESSENTIAL-ateriat tukevat koiran hyvinvointia​

Ateriat ovat viljattomia, maissittomia, soijattomia ja hiivattomia. Ruoat sisältävät tuore- ja kuivalihaa, siksi ne maistuvat myös nirsoimmille. Kaikki aterioissa käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita. Sarjaan kuuluu kymmenen ateriaa koirille ja yksi kissoille.​

ESSENTIAL-aterioiden valmistukseen on käytetty runsaasti proteiininlähteitä, kanaa, lohta, taimenta, silliä, lammasta, ankkaa, peuraa ja kananmunaa. Täysin tuoreiden raaka-aineiden ravintoarvot ja maistuvuus säilyvät aterioissa korkeana, koska ne valmistetaan korkeimmillaankin vain 90 asteessa.”

 https://www.essential.fi/

Royal Canin päivittäis- ja erityisruokavaliot

Päivittäisruokien lisäksi sarjaan kuuluvat terveyttä ylläpitävät, hoitavat erityisruokavaliot koirille, joilla on diagnosoituja terveysongelmia.

”Räätälöity jokaiseen tarpeeseen. Vuodesta 1968 asti olemme tutkineet kissojen ja koirien ainutlaatuisia tarpeita pienintä yksityiskohtaa myöten. Tänä aikana olemme oppineet, että pieninkin  ravitsemuksellinen ero voi olla merkitsevä tekijä lemmikin elämän ja terveyden kannalta. Jokaisen kissan ja koiran yksilölliset tarpeet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin nekin ovat. Nämä tarpeet ovat kuitenkin usein ominaisia niiden koolle, rodulle tai elämäntavalle. Katso, miten ravintovalikoimamme voivat auttaa kaikkia lemmikkejä nauttimaan hyvinvoinnistaan”

https://www.royalcanin.com/fi

Specific päivittäis- ja erikoisruokavaliot

SPECIFIC™ ruokasarjasta löytyvät laadukkaat kissan- ja koiran ruoat terveen lemmikin ruokintaan sekä erilaiset erikoisruokavaliot sairauksien tukihoitoon.

Sarjasta löytyvät päivittäisruoat myös luomuna. SPECIFIC™-ruokavaliot on valmistettu korkealaatuisista aineksista, ja valkuaisaineet, rasva ja hiilihydraatit ovat kaikki erinomaisesti sulavia. Ylipainon ehkäisemiseksi SPECIFIC™-ruokavaliot sisältävät kohtuullisesti energiaa  niiden kohtuullisen rasvapitoisuutensa ja sisältämänsä kuidun ansiosta (lukuunottamatta tuotteita, jotka on tarkoituksella laadittu sisältämään runsaasti energiaa).

Specific ruokavaliot yleisesti sisältävät runsaasti hyvin turvattuja EPA- ja DHA-rasvahappoja, jotka tukevat tervettä ihoa ja turkkia, vastustuskyvyn toimintaa, aivojen ja näkökyvyn kehittymistä pennuilla, munuaisten toimintaa sekä nivelten liikkuvuutta.

https://www.dechra.fi/tuotteet/lemmikkielain/ruokavaliot/

Verkkoajanvaraus

Varaa aikasi helposti verkossa